Tänään on satanut koko päivän. Inhottavaa. Ainoo positiivinen asia sateessa on, että saa olla sisällä ja vaikkapa kaivaa käsityön esiin. Käsitöistä puheen ollen, tänään pitäis mennä anttilasta katsomaan lankatarjousia ja ostaa pari kerää.Omppuun ainakin tarvitsisin lankaa. Toivotavasti sitä löytyy.

Sitten katsaus tulevaan. Tämän kuun lopussa on Stockmannilla Hullut päivät. Olen ystäväni kanssa menossa sinne. Rahaa ei ole juuri nimeksikään, mutta kotitöitä tekemällä heruu muutama kymppi.
Hulluilta päiväiltä voisin etsiä uutta talvitakkia ainakin. H&M:ltä olen löytänyt jo muutamia kivoja, joita voisi myös mennä katsomaan ja kokeilemaan. Paitojakin pitäisi ostaa. Ja kengät. Ja farkut.
En usko että saan ostettua mitään muuta kuin takin ja pari paitaa. Kengät ja farkut ovat sitten myöhempi hanke. Can't wait!

Tänään mieleeni hoksahti kesken matikan kokeen, että kohtahan on
JOULU!
Pitäis alkaa vissiin miettiä jo joululahjoja perheelle. Ajattelin että voisin tehdä itse lahjat. Äidille ajattelin tehdä ompun ja isosiskolle lapaset tai villasukat, mutta mitä pikkuveljelle ja isälle?
 Isälle en ainakaan villasukkia tai lapasia jaksa neuloa, kun sillä on niin iso käsi sekä jalka. Ehdotuksia? 
Pikkuveljen lahjasta ei ole hajuakaan, koska hän on selkein elein ilmaissut ettei käytä lapasia, villasukkia, itsetehtyä pipoa, kaulaliinaa... Mitä sitten?
Auttakaa jos mieleenne juolahtaa mitään, mitä 12- vuotiaalle pojalle voisi tehdä tarvikkeina lankaa sekä virkkuukoukku että puikot.